Week in Beeld #115: Thomas' eerste paardrijwedstrijd en Vera's eerste surprise!

Deze editie van Week in Beeld is iets korter dan normaal, want dit weekend staat in het teken van Vera's elfde (!!) verjaardag. Eén en al feestgedruis hier, dus daarom heb ik wat minder tijd om uitgebreid te schrijven over de week die achter ons ligt 😊.
Vorig weekend was heel bijzonder, want Thomas had zijn allereerste paardrijwedstijd. Sinds ruim een jaar gaat hij elke woensdagmiddag naar een zorgmanege waar hij met een groep kinderen met een beperking allerlei activiteiten onderneemt en dus ook paardrijdt. Zaterdag werd een speciale 'bijzondere kinderen wedstijd' gehouden waarin iedereen met hulp mocht laten zien wat hij/zij allemaal al had geleerd.

Thomas genoot met volle teugen en was heel goed in het charmeren van de jury 😂. Na afloop kreeg hij een mooie rozet en een echte beker, super leuk!
Omdat dit weekend zo druk is maakte Vera deze week alvast haar surprise voor de Sinterklaasviering op school. Ze had het lootje getrokken van een jongetje die heel erg gek op Lego is en had bedacht een megagroot legoblokje voor hem te maken. Gelukkig had ik nog een vierkante schoenendoos liggen en daar maakten we vier rondjes op van bakjes waarin toetjes hadden gezeten.

Dat het werken aan de surprise niet zonder slag of stoot verliep heb je misschien al wel gelezen in mijn blog van eerder deze week.
Gelukkig ging ook deze storm weer liggen en mocht het eindresultaat er best wezen!
In het mini jute zakje zit een klein Legosetje en Vera stopte er ook nog een (gratis) Lego tijdschrift bij.
Natuurlijk mocht ook een gedichtje niet ontbreken. Omdat Vera aangaf dit nog wel heel lastig te vinden hielpen we haar erbij.

Pfff, voorlopig geen surprisestress meer hier in huis gelukkig. Aankomende week vieren we pakjesavond met zijn viertjes thuis en dat is meestal vooral gewoon erg gezellig. Hopelijk dit jaar ook weer!
Ook erg gezellig was het bezoek van Vera's ouders deze week. Omdat zij kwamen om Vera's verjaardag met haar te vieren versierden we alvast de woonkamer. Hond Kenya wordt maar moe van al die feestvreugde, zie je haar luie koppie😂? We aten met zijn allen taart en daarna ging Vera spelletjes spelen met haar papa en mama. Wij mochten zelfs niet eens meedoen, want nu kon ze eens lekker haar eigen regels bepalen, hahaha! Heerlijk vindt ze dat.

Normaal gesproken komen haar ouders los van elkaar omdat ze niet meer samen zijn, maar eens per jaar vieren ze samen Vera's verjaardag. Vera vindt dit heel erg fijn. Dat dit toch ook heel spannend blijft liet ze de volgende ochtend pas aan ons merken. "Gelukkig ging het goed en maakten ze geen ruzie", verzuchtte ze ineens tijdens het ontbijt. Het blijft een kwetsbaar en gevoelig punt dus, maar al met al was het voor zowel Vera als haar ouders een fijn bezoek geweest.

Zo, nu ga ik maar eens taart serveren en heerlijk genieten van onze prachtige bijna elfjarige 🎉🎈🎊! Fijn weekend allemaal 💋💋!!

Reacties

Best gelezen berichten