Week in Beeld #38: de eerste melkkiesjes eruit, boze mailtjes van Vera, een bezoek vol spelletjes en super lieve complimentjes!

Dit keer is mijn weekoverzicht iets vroeger dan normaal, met een hele leuke reden: ik ga samen met vriendinnen een weekendje weg! Zaterdag aan het einde van de ochtend vertrek ik en zondagmiddag ben ik weer thuis. Een weekend vol eindeloos bijkletsen, lekker eten en drinken en leuke dingen doen met elkaar: ik heb er hรฉรฉl veel zin in! Toch is een nachtje weggaan voor zowel de kinderen als mijzelf iedere keer best wel een hele happening. Je bent immers een kloek of niet hรจ?! ๐Ÿ˜‰

Terug naar afgelopen week: die begon met de realisatie dat Vera en Thomas toch wel heel snel groot worden. Ze verloren namelijk allebei hun eerste melkkies! Kijk, hier showen ze elk hun eigen exemplaar. Ze waren er natuurlijk apetrots op en stopten ze vlug in hun tandendoosje ๐Ÿ˜.
Op zondag was Vera trouwens weer actief met mailtjes sturen naar mij. Ik ontdekte dat ze ook flink boos kan worden tijdens het mailen, omdat ze soms per ongeluk reageert op een oud berichtje en ik haar dan niet altijd direct begrijp. Dit weekend kreeg ik dus behoorlijk wat 'hate-mail' te verduren ๐Ÿ™ˆ. Hier lezen jullie een klein stukje ervan, ik heb het maar bij een enigszins mild stukje gehouden waar Vera me uiteindelijk nog vrolijk haar 'mattie' noemt ๐Ÿ˜‚. Wat moest ik daar hard om lachen zeg!

Deze week liet Vera me trouwens nog vaker zien dat ze (net als ik!) dol is op schrijven, zoals ik al op mijn Facebookpagina meldde. Ze schreef namelijk aan supergrappig verhaal:
"Er was eens een cavia genoemd Love
Hij ging altijt een wandling maaken met zijn frient Leon de kat
Maar je zal vasd dengken dat de kat de cavia op zal eten maar dat is niet zoo.
Einde"

Geweldig toch? Mij kon ze niet trotser maken hoor! ๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—
Zelf zat ik op รฉรฉn van mijn werkdagen er zo bij. Heerlijk in een leuk koffietentje met een lekkere cappuccino achter de laptop. Na het maken van deze foto had ik een reuze productieve ochtend, heel fijn! Dat geeft altijd zo'n goed gevoel, als ik weer een hoop dingen van mijn to-do lijstje af kan strepen.Op donderdag kwam de papa van Vera op bezoek. Onder het genot van koffie, appelsap รฉn paaseitjes speelden Vera en haar vader samen diverse spelletjes, terwijl Thomas mij inmaakte met Monopoly junior ๐Ÿ˜†. Daarna liet Vera haar vader haar beste dans- en zangmoves nog even zien. Het werd voor beiden een gezellige middag. 

Kijk, mijn haar is lang genoeg voor een staartje! Ik kwam er eigenlijk bij toeval achter, toen ik mijn haren vastpakte en achter mijn hoofd hield en Vera en Thomas verrukt riepen dat dit harstikke leuk stond. Je had hun gezichten moeten zien toen ik ze de volgende dag van school kwam halen met een staartje in mijn haar ๐Ÿ˜Š. Vera noemde me de rest van de middag "mooie mama" en Thomas vertelde super trots aan al zijn juffen dat mama een staartje inhad. Hahaha, ik kwam niet meer bij ๐Ÿ˜„. Harstikke lief en leuk natuurlijk, al die complimentjes!

Zo, dit was het voor deze week. Ik ga lekker weekend vieren en er onwijs van genieten ❤! Wat zijn jouw plannen de komende dagen?? ๐Ÿ’‹Reacties

  1. Wij gaan eindelijk een nieuwe (hoek)bank uitzoeken. Zoveel zin in! Geniet van je weekend met vriendinnen, zo belangrijk om af en toe ook tijd voor jezelf te pakken!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat leuk zeg! Hopelijk is het gelukt! En dank je, dat is zeker waar.

      Verwijderen

Een reactie posten

Populaire berichten