Week in Beeld #139: voor het eerst weer naar mijn ouders, een zonnige Hemelvaartsdag en... Thomas' maakte zijn favoriete taart!

Hi! Daar ben ik weer! Vorig weekend knutselde ik een collage. Ik deed dat eerder al eens met Vera, nu was Thomas aan de beurt. Dit werd die van mij. Thomas wilde bij alle teksten weten wat er stond. Van "moeder zijn vind ik waanzinnig" maakte hij echter "moeder zijn vind ik krankzinnig" 😂. Nou ja, dat dekt de lading wel hoor, van waanzinnig tot krankzinnig, ik voel het allemaal 😉!
Op zaterdag waren we in de middag even naar mijn ouders geweest. We hadden ze al zo'n drie maanden niet gezien en dit was ons eerste bezoek op afstand. Ik vond het best spannend, maar gelukkig was het vooral gewoon heel fijn en vertrouwd, ondanks die anderhalve meter tussen ons in. Ook hun kat was erg blij om ons weer te zien en weer geaaid te worden door Vera 😍.
Zondagochtend maakten we een wandeling door het park met de hond. Thomas klom op de halfpipe, iets wat hem eerst nog niet lukte. Hij was enorm trots!
Op dinsdagavond kocht ik aardbeien van de fruitboer die wekelijks aan de deur komt. Ik vulde voor Vera en Thomas meteen een bakje om de volgende dag mee te nemen naar school, en nam zelf ook een schaaltje. Mmmm!
Hemelvaartsdag brachten we met zijn viertjes in de tuin door. Thomas speelde de hele dag met Playmobil en zijn watertafel en Vera deed na een lange ik-verveel-me-en-begin-te-puberen-bui gezellig met hem mee. Een heerlijk dagje! Ik heb deze periode al zo vaak tegen mijn man gezegd dat ik onwijs blij ben met onze woning, leefomgeving én tuin. Dat maakt thuiszijn zoveel makkelijker en fijner. Vera belde in de middag met haar vader. Volgende week is hij de eerste die weer bij ons thuis op bezoek komt en wat kijkt hij er naar uit!
In de avond staken we de barbecue aan en we namen er een biertje bij. Wat een topdag zeg 💛.

Op vrijdag ging Vera weer voor het eerst spelen bij een klasgenootje. Zij vermaakten zich de hele dag samen buiten met skateboarden en bijkletsen. Thomas was bij mij thuis. Als verrassing had ik bij het boodschappen doen dit taartmaakpakketje gekocht. Hij is zo dol op cheesecake!
Samen gingen we aan de slag. "Mama, er zit iets op je neus!" Voor ik het wist had ik een dikke witte klodder te pakken, hahaha! Die kreeg hij terug natuurlijk 😉.
Nadat Thomas een rondje had gefietst en ik een stukje met de hond had gewandeld, gingen we verder met kokerrellen: we maakten allerlei kleine hapjes voor het avondeten, waaronder bruchetta, gevulde champignons en wrapjes met geitenkaas. En als toetje aten we natuurlijk cheesecake! Een heus feestmaal.
En met deze vrolijke sticker van mijzelf sluit ik deze Week in Beeld af. Ik maakte hem via Facebook 😊.

Hoe is jullie Hemelvaartsweekend?

Fijne dag allemaal 💋💋!!

Reacties

Best gelezen berichten