Week in Beeld #178: een fijne zondag, Thomas heeft het moeilijk en... het huis transformeren in Paassfeer!

Kijk eens hoe mooi, die roze bloesem! Ondanks het feit dat ik een echte winterfan ben, kan ik ook enorm genieten van het voorjaar. Afgelopen zondag maakten we met zijn vieren een leuke wandeling door een mooi stadje vlakbij ons huis. Fijn om er even uit te zijn en weer eens in een andere omgeving rond te lopen.
Een bovenaanzicht van Vera, gemaakt tijdens de wandeling. Wat wordt ze toch snel groot 💖...
Na het wandelen reden we langs een kraampje van Dunkin' Donuts, waar we alle vier een heerlijke donut uitkozen 😋. Wat ziet dat er lekker uit hè?!
Oh ja, ik vergeet nog bijna te vertellen dat we op zaterdagavond natuurlijk weer keken naar de eerste aflevering van Lego Masters. Volgen jullie dit ook?

Op dinsdagmiddag hadden we een beeldbelafspraak met de juf van Thomas staan. Ik belde in vanaf mijn werk. Helaas hoorden we dat hij het de laatste tijd erg moeilijk heeft op school, wat zich met name uit in opstandig gedrag. Waarschijnlijk heeft dit te maken met alle veranderingen van de afgelopen periode en dingen die nog komen gaan. Het was fijn even met elkaar te bespreken hoe we hem de komende periode wat extra kunnen ondersteunen. Gelukkig had hij de dagen erna geen problemen op school.

Op woensdag mochten we stemmen, hoera! Ik ging al heel vroeg in de ochtend, nog voor mijn werk. 
En was uiteraard, net als half Nederland 😂, helemaal blij met mijn gratis rode potloodje 😆.
Op vrijdagmiddag deed ik weekendboodschappen en ik kocht direct ook een bosje perzikbloesem, die ik versierde met Paashangers. Gezellig om het huis zo in lentesfeer te brengen 💛!
Ook mijn nieuwe tweedehands beeldje kreeg een leuk plekje.

Vandaag ga ik voor het eerst in tijden weer een keertje wandelen met een vriendin en morgen heb ik een private shopping afspraak samen met Thomas. Daarover volgende week meer.

Fijn weekend allemaal 💋💋!!

 

Reacties

Best gelezen berichten