Week in Beeld #143: voor het eerst weer uit eten, een fimpje van een trotse hond, puzzelkoorts en... mijn coronacollage!

Yes!! Afgelopen weekend gingen we voor het eerst weer met z'n viertjes uit eten in ons favoriete sushi restaurant. Wat was dat genieten zeg! Vooral Vera keek er al de hele week naar uit, ze had er zo'n zin in. Het was goed geregeld met betrekking tot afstand houden en hygiรซne, heel fijn. Het enige nadeel van met zo weinig mensen in een grote ruimte zijn: ik moest meerdere malen heel hard lachen en letterlijk ie-der-een keek op van z'n bord ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ˜‚.

Nog meer eet-nieuws: mijn ouders hadden vorige week kersen voor ons meegenomen, mmm! De eerste keer dat ik ze weer at dit jaar, lekkerrrr ๐Ÿ˜‹.
Kijk nou hoe schattig: Kenya moest deze week naar de dierenarts voor haar inentingen. En omdat ze zo flink was geweest mocht ze een nieuw hondenspeeltje uitzoeken. Ze is er super trots op zoals je kunt zien ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜.

De student die ik op mijn werk begeleid had deze week haar tussenbeoordeling. En daarna... kreeg ik cadeautjes van haar, omdat ze zo blij is met mijn inzet voor haar. Totaal niet nodig natuurlijk, maar wel heel erg lief! Omdat ze weet hoe eng ik vogels vind (ja, dat gefladder is een dingetje hoor mensen ๐Ÿ˜…) kreeg ik deze zaadbom, hahaha.
Deze week kwamen ineens de stokrozen in onze voortuin volledig tot bloei. Mooi hรจ?!
Thomas en ik deden samen een challenge: een aantal dagen lang mochten we elkaars outfit uitkiezen. Super leuk, en voor mij een kans hem eindelijk eens shirts te laten dragen die hij normaal altijd in de kast laat liggen. Thomas zocht voor mij verrassend leuke dingen uit, zoals een streepjesshirt op een dierenprintbroek. Stond hartstikke leuk en dat had ik zelf nooit bij elkaar uitgekozen.
Op donderdag hoefde mijn man onverwachts niet te werken. Als verrassing haalden we samen de kinderen op uit school en gingen we met hen koffie en thee drinken in de stad. Mรฉt iets lekkers erbij. Oeps, dit begint wel echt een eetblog te worden zeg!
Naast eten deden we nog andere dingen deze week hoor ๐Ÿ˜‰. Bij de Kringloop tikte ik een aantal leuke puzzels op de kop, waaronder deze, met een kaart van Europa. Thomas maakte hem bijna helemaal zelf en was erg trots dat het hem lukte. Voor dit weekend ligt er een 1000 stukjes puzzel van WA en Maxima op de eettafel, die we samen gaan maken. Ben benieuwd hoe ver we komen ๐Ÿ˜Š...
Op vrijdag stond er iets heel leuks op de planning: ik ging namelijk wรฉรฉr sushi eten, dit keer bij een vriendin thuis met nog twee andere vriendinnen. Omdat de รฉรฉn jarig was geweest, de ander een nieuw huis heeft en de derde haar tuin had opgeknapt (en gewoon omdat ik het leuk vind om uit te delen ๐Ÿ˜‰) nam ik cadeautjes voor hen mee. Het werd een super gezellige 'bijkletsavond'.

Tรกรกdรกรก: tot slot laat ik jullie mijn nieuwste project zien. Een heuse 'coronacollage'. Omdat de afgelopen maanden naast heel vreemd ook heel bijzonder waren voor ons als gezin, besloot ik van allerlei foto's uit deze periode รฉn alle kaartjes die ik had ontvangen een collage te maken in een oude lijst die ik bij de Kringloop scoorde. Jullie zien hier de gecensureerde variant met stickers waaronder de hoofden van de kinderen zijn verborgen, maar ik vind hem erg leuk geworden. Een soort samenvatting van een bizarre maar ook unieke tijd.

Fijn  weekend allemaal en voor ALLE papa's: een mooie Vaderdag gewenst ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹!!


Reacties

Best gelezen berichten