Week in Beeld #125: volop Valentijn, storm in het land en een bijzonder ouderbezoek!

Ik start deze Week in Beeld met een prachtige Valentijnskaart, die ik van Vera kreeg. Zรณ lief! 'Omdat je altijd voor me klaarstaat', had ze erin geschreven. Je begrijpt, mijn Valentijnsdag kon niet meer stuk ๐Ÿ’.
Terug naar vorig weekend. Op zondag raasde er storm Ciara door het land, het zal je vast niet ontgaan zijn ๐Ÿ˜œ. Thomas was in alle staten, want wat maakte hem dit onrustig en bang. Gelukkig gebeurde er hier geen gekke dingen en konden we hem afleiden met het kijken van een leuke film. In de avond aten we allerlei kleine hapjes, de hele tafel stond er vol mee. Stromachtig lekker was het ๐Ÿ˜‹!
Ook deze week werd er weer slijm gemaakt door de kinderen. Inmiddels is het slijmrecept van manlief populair geworden: de moeder van een vriendin van Vera vroeg er al om en ook de juf van Thomas wilde weten hoe het gemaakt werd. Met deze producten dus ๐Ÿ˜„...
Kijk eens, we hebben een nieuw tapijt in de woonkamer liggen. Ik ben er zo blij mee, wat staat het gezellig hรจ?!
Vera kwam deze week thuis met haar 'kindrapport'. Dit is een rapport dat het kind over zichzelf mag invullen aan de hand van smileys. De juf plaatste er opmerkingen onder. Ze heeft al best goed inzicht in haar sterke en minder sterke kanten en wat ben ik trots op haar!
Kenya werd deze week verwend met een nieuw kussen om op te liggen. Haar oude was half vergaan, dus het was hard nodig. Zoals je ziet bevalt deze nieuwe 'troon' onze prinses wel ๐Ÿ‘ธ๐Ÿ˜‚.
Deze sleutelhanger liet ik voor manlief maken als kleine attentie op Valentijnsdag. We maken van deze dag hier geen grote happening ofzo, maar elkaar een kleinigheidje geven vinden we wel leuk.
Aangezien hond en man nogal dol op elkaar zijn leek me dit wel een leuke foto om te gebruiken.
Thomas had deze week ook een cadeautje voor een speciaal iemand klaarstaan, namelijk voor zijn papa! Die is binnenkort jarig en er stond deze week een ouderbezoek op de planning. Zijn papa en mama bleven hierbij gezellig eten en Thomas mocht kiezen wat ik zou koken. Het werd tortellinisoep, mmm! Thomas genoot met volle teugen van het eten samen met allebei zijn papa's en mama's. Hij zat helemaal trots te stralen aan tafel. Heel mooi om te zien ๐Ÿ˜ en prachtig dat dit zo kan.

Fijn weekend allemaal!! ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹

Reacties

Best gelezen berichten