Week in Beeld #82: een weekend naar zee, aandacht voor de papa's en onze moodboards voor 2019

Vorig weekend was het prachtig weer en wij boften daar ontzettend mee: we gingen namelijk met zijn viertjes een dag en nacht naar Zeeland, om alvast te vieren dat manlief en ik deze maand 12,5 jaar getrouwd zijn. We hebben genoten! We zijn uiteraard naar het strand geweest, de kinderen hebben in het zwembad van het hotel gezwommen, we gingen uiteten en kregen de volgende ochtend een heerlijk ontbijt.
Met zo'n prachtig zonnetje is het natuurlijk makkelijk om hele mooie foto's te maken 😎!
Vera tekende een groot hart in het zand ter ere van ons koperen huwelijk 😍.
 En er werden natuurlijk mooie schelpjes gezocht.
Onze hotelkamer had een aparte ruimte voor de kinderen met dit super toffe bed erin. Helaas kraakte het zo erg dat Thomas het hartstikke eng vond, en dus sleepten we zijn matras het bed uit en sliep hij naast Vera, veilig op de begane grond.
De volgende ochtend bezochten de hond en ik samen nog een keer het strand. Wat een luxe: je viervoeter kunnen uitlaten op zo'n mooie plek! Zoals je ziet vond Kenya het strand ook helemaal fantastisch!

De volgende dag was het alweer tijd om uit te checken, wat gaat zo'n weekend snel zeg. We besloten onderweg naar huis nog een mooi park plus grote speeltuin te bezoeken. Hier belandden zowel Vera als Thomas met hun voeten in het water tijdens het slootje springen. Thomas kon hier erg om lachen (en wij ook trouwens 😂), Vera vond het wat minder amusant...
 Samen de glijbaan op!
Op maandag was Vera vrij, want de leerkrachten moest zich voorbereiden op alle rapportgesprekken van deze week. Dinsdag ging ze dus pas weer naar school, en deze schelpjes nam ze speciaal voor haar juf mee. In de middag had manlief een tienminutengesprek met de juf en hoorden we dat het heel erg goed gaat met Vera op school. Ze ontwikkelt zich beter in de kleine groep waarin ze nu zit, op het speciaal basisonderwijs. Wat fijn, we zijn super trots op haar!
Deze week was er ook ruimschoots aandacht voor de papa's van de kids. De vader van Thomas werd dertig en zijn moeder had me gevraagd haar een leuke foto van Thomas te sturen, want ze wilde een taart laten maken met verschillende foto's erop. Deze foto werd het (uiteraard voor hen wel mét Thomas' gezocht erop 😊).
Op donderdag kwam Vera's papa op bezoek. Na koffie, warme chocolademelk én taart bij de plaatselijke Hema werd er thuis een spelletje gespeeld. Memory dit keer, met Vera als trotse winnares.
Vera en ik gingen ook samen lekker creatief aan de slag deze week. Zo maakten we allebei een moodboard met plannen en wensen voor 2019 erop, op canvas schilderdoeken. We knipten diverse oude tijdschriften aan gort en plakten ons suf, met uiteindelijk dit gave resultaat (links van mij, rechts van Vera). Super leuk toch?
Bij Action vonden Vera en ik voor nog geen 2 euro een leuk pakketje waarbij je je eigen tas met behulp van stencils kunt bedrukken. Uiteindelijk was het tamponneren met verf nog wat lastig voor Vera, maar gelukkig wist ze mij precies te vertellen wat ík moest doen en werd het een leuke tas. Ze is er erg blij mee!
Ook Thomas liet zich deze week van zijn creatieve kant zien: hij dekte de ontbijttafel op geheel eigen wijze. Hij gebruikte nepbloemen die normaal in de badkamer staan ter decoratie en trok van alles wat hij lekker vindt uit de koelkast, haha 😆. Ziet er hartstikke gezellig uit, vind je ook niet?

Fijn weekend allemaal!! Ik ga me weer even op de vormgeving en inhoud van mijn boek storten en hoop een start te maken met de review over het boosheid werkboek. Daarover later deze week meer... 💋💋

Reacties

Best gelezen berichten