Week in Beeld #74: allemaal feestelijke bezigheden!



Deze editie van Week in Beeld is kort, krachtig en vooral heel erg feestelijk! Want wat hebben we genoten van de eerste week van onze kerstvakantie en de gezelligheid van kerstmis. Ik vertel je er natuurlijk alles over!

Kerstavond brachten we bij mijn ouders door. We gingen gourmetten en aten als toetje chocolade fondue, mmm! Vooral Thomas (vr)at als een bootwerker 😋. Je snapt: daarna zaten we allemaal propvol! We bleven er slapen en kregen ook nog eens een heerlijk kerstontbijt de volgende ochtend.


Hier zit Thomas even uit te buiken op schoot bij manlief. Dat was hard nodig, hahaha! Op de achtergrond branden de lampjes van de kerstboom, zó gezellig 😍.
Eerste kerstdag gingen we eerst naar de verjaardag van de dochter van een lieve vriendin. Dit heerlijke kerstkind werd 12 jaar en dat moest gevierd worden natuurlijk! Daarna reden we door naar mijn schoonmoeder, die een verrukkelijke kerstmaaltijd had klaargemaakt. We zijn dus twee dagen volledig in de watten gelegd, wat een luxe 💖!

Tweede kerstdag brachten we met zijn viertjes thuis door, lekker rustig. We startten met een kerstontbijtje en lummelden verder gewoon wat aan in huis. Fijn hoor! Oh ja, ik ruimde samen met Vera trouwens ook nog haar kamer op, wat ons enige frustratie van beide kanten en twee volle vuilniszakken aan troep opleverde 😱, maar ook een supernette kamer, en dat vindt ze héél erg fijn.




De dag na kerstmis had een vriendin ons uitgenodigd met haar mee te gaan naar een Warme Winteravond in Dierenpark Amersfoort. Super lief én leuk! Kijk eens hoe mooi Thomas de giraffen vond. We genoten met zijn allen enorm van alle mooie lichtjes en de gezellige sfeer. Hier suist Vera de helling af in een luchtband, woesjjj!

Vriendinlief verraste mij ook nog eens met een heleboel toffe cadeautjes voor mijn aanstaande verjaardag, kijk eens hoe leuk! Woensdag word ik 37 jaar (👵) en zo vierden we het alvast een klein beetje 😍.

Volgens mij hadden al deze leuke cadeautjes Vera geïnspireerd, want ineens was ze heel stiekem aan het doen in de giftshop van het dierenpark. Wat bleek: ze had van haar eigen zakgeld een superlief kettinkje gekocht, speciaal voor mijn verjaardag! Het lukte haar niet het te bewaren tot woensdag (ze was zó benieuwd wat ik ervan zou vinden 💝!), dus gaf ze het me bij thuiskomst alvast. Mét een mooie speech erbij: "mama, dit is een kusje voor jou, ik geef je dit vanuit mijn hart en omdat je zoveel voor me doet". Kijk, dat zijn dus de momenten dat ik echt volledig wegsmelt, dat begrijp je vast. Ik ben er héél erg blij mee en zal het vol TROTS dragen!

Ik hoop dat jullie ook hele fijne dagen samen hebben gehad, en een mooie jaarwisseling tegemoet gaan. Later dit weekend publiceer ik mijn enige-echte-eigenste jaaroverzicht! 
Lees je dan ook weer mee? 💋💋

Reacties

Best gelezen berichten