Week in Beeld #66: een heleboel herfstige foto's, hoe Bol en Smik mijn ochtend redden en... een ouderbezoekje mét taart!

Dit keer is Week in Beeld er lekker vroeg bij, en ietsjes korter dan anders. Ik ga namelijk een weekendje weg met drie vriendinnen! Op naar Groningen, waar een andere vriendin van ons een feestje geeft 🎉. Ondanks het feit dat ik als mega kloek het loslaten van het thuisfront altijd wel een dingetje vind, heb ik er SUPER veel zin in!! Het wordt vast hartstikke gezellig, ook thuis hoor, manlief en de kids vermaken zich ook prima zonder mij 😊.

Het is nu echt herfst hè mensen, ik geniet er zo van! Overal blaadjes die vallen, prachtig gekleurde bomen en 's avonds thuis gezellig de kaarsjes aandoen: dit is echt mijn seizoen.



Afgelopen weekend gingen we lekker het bos in, wandelen met de kids. Ik had helaas de winterjassen nog niet van zolder gehaald, dus, brrrr, het was wel een beetje koud 😱🙈… Je snapt wat ik direct ging doen na thuiskomst; inmiddels hangt de kapstok weer vol met dikke, warme jassen. Ondanks de kou was het fijn even samen te wandelen. Vera verzamelde een tas vol met takjes, geen flauw idee wat haar plan ermee is, maar dat zien we vast nog wel 😂.








Deze foto maakte manlief van Vera en mij in het bos. Ik vond hem zo mooi dat ik hem meteen omdoopte tot nieuwe profielfoto van mijn Facebookpagina ❤.











Met het frissere weer komen ook de virusjes weer om de hoek kijken. Deze week was Vera één avond helemaal niet lekker, de avond erop nam ik het van haar over. Gelukkig hielp bij ons beiden een nacht goed slapen super en voelen we ons inmiddels (op wat gesnotter en gehoest na) weer prima!

Thomas was op donderdag ineens hartstikke vroeg wakker. Om 5.45 uur hoorden we hem al zingen in zijn bed, en later bleek dat Vera ook nog eens gezellig naar hem toe was gegaan. Boevenkoppen zijn het 😉. Tijdens het ontbijt bedacht Thomas zich dat hij eigenlijk toch nog wel heel erg moe was, wat resulteerde in een labiele bui. Maar...de ochtend werd gered door dit leuke boek van Bol en Smik. Vera kwam er ineens mee naar beneden en ik las het voor. Thomas moest er zo hard om lachen dat hij weer helemaal vrolijk werd en positief gestemd naar school kon vertrekken. Ik had er meteen weer een cadeau idee voor de feestdagen bij (naast de tien budget cadeautips die ik jullie eerder deze week al gaf): bij bol.com vond ik een tweedehands boek en dvd van deze vrolijke vrienden, dat staat vast garant voor nog veel meer lollige uurtjes 😁.


Op donderdagmiddag stond er weer een ouderbezoek op de planning, ditmaal kwam de papa van Vera langs. Of eigenlijk: wij pikten hem bij het station op en met zijn allen togen we naar de plaatselijke Mc Donalds. Hij had dit zelf voorgesteld en daar zei Vera natuurlijk geen nee tegen! Terwijl zij door papa getrakteerd werd op een Happy Meal en Thomas ook lekker zat te smullen van zijn frietjes met kip, gunde ik mezelf een latte machiato en een stukje cheesecake. In 'onze' Mc Donalds zit tegenwoordig namelijk een Mc Café, met superlekkere koffie en gebak! Mmmm… het werd een gezellige smulmiddag dus 😋.





Tot slot nóg een mooie herfstfoto! Zie eens hoe mooi hoe het zonnetje door de bomen heen schijnt 🌞...

Ik wens jullie allemaal een heerlijk weekend toe, ik ga genieten in het hoge noorden.
Tot volgende week 💋💋!

Reacties

Best gelezen berichten