Week in Beeld #42: een héérlijke week in het mooie Drenthe!

Deze foto vormt de perfecte beschrijving van hoe afgelopen week was: heel zonnig en helemaal relaxed 😎. Want zoals de titel van deze Week in Beeld al aangeeft, neem ik jullie deze week mee op onze vakantie 🌞, joepie!! Ik was de hele week vrij en we mochten met zijn viertjes op het huis plus pony's, poes en kippen van onze lieve kennissen in Drenthe passen. We doen dit nu al vier jaar met enige regelmaat, en iedere keer weer is het één groot feest. Lekker knuffelen met de paarden, buiten bezig zijn en de prachtige omgeving verkennen: het verveelt hier nooit! Het zal je niet verbazen dat deze Week in Beeld bomvol zit met mooie foto's. Kijk en lees snel verder:
Allereerst natuurlijk een paar foto's van de pony's. Vera's favoriet is Jan Willem, een kleine eigenwijze shetlander. We pasten al op hem toen hij net een paar maanden oud was en hebben hem dus steeds een stukje groter zien groeien. Vera is stapeldol op hem! Thomas is helemaal weg van Roos, een super lieve Haflinger.  Hij kletst haar de oren van het hoofd en zij blijft braaf rondjes achter hem aanlopen terwijl hij zijn verhaal doet. Zó leuk om te zien 😍. Op de dag van aankomst en vertrek hebben zowel Vera als Thomas een rondje op haar mogen rijden. Geweldig vonden ze dat!

En dit was deze week ons uitzicht tijdens iedere maaltijd. Het was natuurlijk geweldig mooi weer, dus aten we telkens buiten, mét zicht op de pony's. Zo nu en dan kwam er eentje nieuwsgierig kijken wat bij ons de pot schaftte 😉.
Op deze plek hebben we ook heel gezellig crea-bea zitten doen met zijn vieren. Ik stortte me op het handletteren, Thomas probeerde het kippenhok na te tekenen, Vera schreef een kort verhaaltje en manlief tekende een hermelijn na uit een tijdschrift. "Dit is het leukste dat we ooit hebben gedaan", zei Vera. Zó gezellig vond ze het dat we alle vier lekker bezig waren, samen aan tafel.


Twee dagen achtereen gingen we naar een nabijgelegen bosmeertje toe. Wat was het hier mooi zeg! Het water was koud, maar toch zwom Thomas samen met manlief de hele plas over, én nog een keer! Wat een bikkels hè?! 👍


Op vakantie verwennen we de kids soms wat extra. Dit keer mochten ze iets uitzoeken in de lokale speelgoedwinkel. Vera had al langer haar zinnen gezet op een L.O.L. Surprise bal, waar een klein poppetje plus accessoires in zit ("so cute", aldus Vera 🙈). Bij het openen bleek er ook nog eens confetti in de bal aanwezig. Thomas koos een K'nex set uit, wat hij, heel schattig, bleef uitspreken als "Klex".
Vera's confetti inspireerde mij weer tot het handletteren van een beroemde quote 😊.Op donderdag vertrokken we aan het einde van de middag weer huiswaarts. Maar niet nadat we een doos vol planten meekregen voor in onze nieuwe tuin. Wat hebben we in de auto terug gelachen om Vera, die zich hardop afvroeg of er aan deze planten echt kroepoek zou komen te groeien 😂!? Dat leek haar wel wat 😋!!Vanochtend, weer thuis en vlakbij het grote park waaraan onze woonwijk grenst, besloot ik eens sportief te gaan doen. Het is namelijk hoog tijd om wat meer aan mijn conditie (huh? welke conditie??) te gaan werken. Samen met de hond ging ik een rondje rennen en wandelen (afwisselend van elkaar, want hé, conditie is iets wat opgebouwd moet worden 😉). En kijk eens naar het prachtige plekje waar wij samen liepen op de vroege ochtend. Geweldig toch? Dat is nog eens fijn thuiskomen.

Inmiddels is manlief druk met het planten van ons nieuwe groen, spelen de kinderen weer heerlijk buiten en zit ik te staren naar Vera's cadeautje voor Moederdag , wat ik zelf bovenop de kast heb mogen "verstoppen"😜. Wat zou erin zitten?? Spannend! Wordt vervolgd...💋💋

Reacties

Populaire berichten