Week in beeld#18: wedergekeerde rust, afscheid van de voogd en voortdurende opruimwoede

De rust is wedergekeerd. Zo voelt het echt een beetje na de afgelopen weken, die toch best hectisch waren. Na alle spanning tijdens het wachten op de uitspraak en daarna een super fijne herfstvakantie in Drenthe begon deze week het 'gewone' leven weer. De kids weer naar school en ik weer aan het werk. Deze foto maakte ik tijdens een ochtendwandeling met de hond. Wat een mooie lucht hè? Prachtig toch, om zo de dag te mogen beginnen?

Op zondag mochten we trouwens nog op een super leuke locatie gaan lunchen namens Kidsproof, waarvoor ik ook regelmatig blog. Het was fijn zo samen de herfstvakantie gezellig af te kunnen sluiten, echt genieten!Maandag begon heerlijk feestelijk! Ik ging met een jarige vriendin naar de schoonheidsspecialiste. Voor de grap had ik de passagiersstoel van mijn auto versierd met slingers, want ze zou met mij meerijden. Het werd een héle gezellige ochtend, wat een leuk begin van de week was dat zeg.Later in de week stond er een familiebezoek voor Vera gepland. Haar vader zou samen met haar ooms onze kant opkomen, dus hadden we afgesproken in de lokale binnenspeeltuin. De ooms haakten toch af, dus kwam vader alleen. Het werd een gezellige middag. Vera (met haar tomeloze energie) liet haar papa flink klimmen, klauteren en rennen. Hij was er moe van aan het einde van het bezoek!


Ook de (inmiddels voormalige-) voogd van Vera (en daarvoor ook van Thomas) sloot aan bij dit bezoek. Het was namelijk tijd om afscheid van haar te nemen, haar taak binnen ons gezin zit erop. Toch wel een gek gevoel. Ze komt alweer een hele poos bij ons over de vloer en is een erg lieve vrouw, met wie ik zeker de laatste tijd heel intensief heb samengewerkt.
We zochten een mooie vaas met bloemstuk erin voor haar uit en de kinderen maakten beiden een leuke tekening. En...als verrassing trakteerde ze ons allevier op eten bij... de Mc Donalds! Nou, daar zeiden Vera en Thomas geen nee tegen natuurlijk. Het was fijn het contact zo gezellig met elkaar te kunnen afronden. Met enigszins waterige ogen en een dikke knuffel zeiden we elkaar daarna gedag.
Ondertussen duurt mijn opruimwoede nog steeds voort. Deze week waren de badkamer en Vera's slaapkamer aan de beurt. Vera en ik ploegden ons samen door alle lades, kastjes en dozen vol speelgoed, prulletjes en ja...ook best een hoop troep. Wat kan dat kind verzamelen zeg! Maar uiteindelijk lukte het: een strak opgeruimde kamer. Voor zo lang als het duurt natuurlijk...Ach, het hoort erbij. Vera is er super blij mee in ieder geval. Fijn!

Nu is het weekend en doen we het lekker rustig aan. Op naar weer een nieuwe week. Fijne dagen allemaal!
Reacties

Populaire berichten