Week in Beeld #32: een creatieve workshop, een bijna vergeten verjaardagsfeestje en...opruimen, opruimen, opruimen


Wat een heerlijke week was dit, vooral mijn dinsdagavond was super gezellig! Van een lieve vriendin had ik voor mijn verjaardag een creatieve workshop cadeau gekregen. Hoewel ik het te weinig doe, ben ik gek op een beetje gefröbel op z'n tijd. Een schot in de roos dus! Tijdens de workshop maakte ik dit toffe bordje. Gaaf voor in ons nieuwe huis!










 Dinsdag was trouwens sowieso al een topdag, want de hele dag had ik complimentjes gekregen over mijn nieuwe jurk. Leuk is hij hè? Ik ben er heel erg blij mee! Sinds ik in september een soort shop sabbatical inlaste winkel ik stukken bewuster en minder impulsief. En ben ik dus extra happy met de aankopen die ik wél doe.










Heb je deze week de maan gezien? Wauw, wat was hij groot en mooi hè? Ook Vera en Thomas viel het op, en samen tuurden ze een hele poos naar buiten. Nu lukt het mij nooit om de maan goed op de foto te zetten, maar dat witte stipje rechts bovenaan is hem dus 😄...












Op woensdagmiddag werd manlief plots gebeld door de moeder van een klasgenootje van Vera: waar Vera was? Euh...onderweg naar huis. Ahum, dat was niet de bedoeling geweest, want ze was uitgenodigd voor het verjaardagsfeestje van dat klasgenootje. Oeps! Vera pakt elke dag haar schooltas zelf in en uit, hebben we haar blijkbaar toch iets té zelfstandig gemaakt 😉. Daar vond ik de uitnodiging namelijk de volgende dag, keurig verstopt in één van de vele vakjes die de tas rijk is. Vera zelf had gezegd de uitnodiging op de koelkast te hebben gehangen, en verdacht mij ervan hem bij het oud papier te hebben gegooid. Dat bleek dus een verzonnen verhaal. Gelukkig kon manlief Vera nog gauw naar het feestje brengen, nadat ze vlug een cadeautje hadden gekocht. Vera had een gezellige middag.


Donderdagmiddag was het weer feest, want Vera's papa kwam op bezoek en hij wilde haar graag trakteren op een Happy Meal. Ik gooide gauw de plannen voor het avondeten om van een gevulde stamppot naar een lichtere maaltijd, en daar gingen we. Vera genoot met volle teugen van deze onverwachte traktatie, hoewel ze lang niet alles op kreeg. Het fruit en het flesje water dat ze bij haar maaltijd had gekozen nam ze de volgende dag mee naar school.



Het leek wel Vera's feestweek, want op vrijdagmiddag stond er wéér een leuke activiteit op het programma voor haar, namelijk het school bowling toernooi. Stuiterend van enthousiasme dropte ik haar bij de plaatselijke bowlingbaan, om haar een uurtje later op te halen. In de tussentijd haalde ik Thomas van school en dook ik met hem even het winkelcentrum in, waar we een lekkere bruisbal kochten voor in bad die avond. Hij koos uiteraard een knalgroene uit, zijn lievelingskleur 💚.
Vera had een geweldige middag gehad, het bowlen was echt het hoogtepunt van haar week!






Gisteren ruimde ik nog maar eens een paar kasten op. Ik word zo nerveus van iedereen die me vraagt of we al aan het inpakken zijn 😱 (we verhuizen pas over een paar maanden, dus opruimen: ja, maar inpakken: nee). De plaatselijke kringloop draait momenteel op onze oude spullen, hahaha. Vera en Thomas hielpen me goed mee. Nadat ik hen een tijdje terug uitlegde wat de kringloop doet en dat hun opbrengsten ook nog eens naar een goed doel gaan, hebben ook zij de smaak van het doneren te pakken. Mooi toch?

Fijne zondag allemaal ❤!!





Reacties

Best gelezen berichten