Maandoverzicht: december 2022

Yes!! Een maandoverzicht van mijn lievelingsmaand! Ik baalde dat ik deze maand kwakkelend doorbracht en ieder virus leek mee te pikken, maar desondanks deed ik genoeg leuke dingen. 
Allereerst vierden we de veertiende verjaardag van Vera. Wat een mijlpaal zeg 😍. Ze was die dag vroeg uit school en ik zorgde voor een lunch met haar lievelingseten: mini-pizza's! 
Daags daarna was het pakjesavond, Dit jaar kwam Piet via het zolderraam binnen om cadeautjes te brengen. En die mallerd hield geen rekening met de energiecrisis; hij liet het raam wagenwijd open staan 😱.
Dit jaar deden we voor het eerst thuis surprises, plus gedichten. We werkten samen in teams, waarbij Thomas en ik een surprise maakten voor Vera en mijn man. Die houden beiden erg van gamen, dus we knutselden een controller. 
Dit was het allerleukste cadeau dat ik van Sinterklaas kreeg: een kerstman in pyjama 💖.
Over kerst gesproken... na vijf december kon ik eindelijk los gaan om het huis volledig in kerstsfeer om te toveren. Dit is het resultaat in de zithoek.
Met vriendinnen houd ik jaarlijks een pre- of postkerstdiner. Dit jaar al voor Kerstmis dus. Iedereen deed weer erg zijn best een lekker gerechtje in elkaar te flansen. Omdat ik druk was met ziek zijn en het helpen van mijn schoonmoeder met verhuizen mocht ik dit jaar de makkelijkste gang voor mijn rekening nemen: de chocolaatjes voor bij de koffie 😁😂.
Dit was één van de hoogtepunten van afgelopen maand: voor het eerst ging ik naar een echte Duitse kerstmarkt. Thomas ging ook mee. Zó gezellig!
Kijk deze etalage 😍😍😍!!
Ook vond ik nog tijd om even de kerstmarkt in de kringloop te bezoeken. Daar vond ik dit schattige treintje.
Natuurlijk kwamen ook de ouders van de kinderen op bezoek deze maand. De ouders van Thomas kwamen weer lekker mee-eten en de vader van Vera bracht voor ons allemaal cadeautjes mee voor onder de kerstboom. Jaren geleden had ik me niet kunnen voorstellen dat ons contact zo goed zou lopen dat dit mogelijk zou zijn, dus dat maakte het extra bijzonder 💝. Ik kreeg een heerlijk gezichtsverzorgingssetje.
En... het sneeuwde deze maand! Het was weliswaar een heel klein beetje, maar toch. Heerlijk vond ik het!
Naast Vera vierde ook mijn man deze maand zijn verjaardag. We gaven hem een weekendje weg cadeau, inclusief een uitje naar het strip-animatie-game museum in Groningen. Dat had Thomas bedacht (had hij gezien in een video van YouTuber Enzo Knol 😂). Begin volgend jaar gaan we!
Op school had Thomas een wilgenkrans gemaakt, en met wat spulletjes uit het tuincentrum versierde ik hem.
Ieder jaar maak ik een klein kerstpakketje voor de kinderen, met wat lekkere dingen erin voor de kerstvakantie. Dit was de buit van dit jaar 😊.
Aftellen tot kerst doen we hier thuis in stijl...
En ook de hond moest eraan geloven: Vera deed haar een kerstmuts op 😄.
In de kerstvakantie gingen we met mijn ouders en nichtjes samen naar de wintercircus in Dordrecht. Erg leuk!
En ik begin het nieuwe jaar met een weekje vrij van werk. Heel fijn! Bij deze wil ik jullie allemaal een prachtig, mooi, gezond en liefdevol 2023 wensen 💋💋!!


Reacties

Best gelezen berichten