Maandoverzicht: juli 2021

Wow, juli zit er alweer op. Dit was een maand die echt een kroontje verdient, daarom heb ik die maar vast opgezet 😂. Nee hoor, Vera was haar kamer aan het opruimen en dit was ÊÊn van de items die ze niet meer wilde hebben 😉. Er gebeurde werkelijk waar van alles deze maand. Van speciale familiebezoekjes tot afscheid van de basisschool voor Thomas. 

Lees je weer gezellig mee?

De maand begon met een afspraak met de moeder van Vera en haar ouders, Vera's opa en oma dus. We spraken af op een leuke plek waar we eerst samen wat dronken en borrelhapjes namen en daarna een boswandeling maakten. Vera zag een heleboel wilde konijntjes, werd enorm verwend met heel veel leuke cadeautjes en zowel mama als opa & oma genoten ervan haar weer te zien 💖. Een geslaagde middag dus!
Toetje van de maand: een suikerschelp met aardbeien en slagroom! Dat maakt zelf de meest regenachtige dagen super zomers 😎.
Het einde van het schooljaar vraagt altijd om een leuk klein cadeautje voor de meesters en juffen. Dit keer bestelde ik deze schattige theepakketjes met sleutelhangers online. Vooral Thomas heeft nogal veel leerkrachten, vandaar dat het er zo'n boel zijn.
Er was een kleine kermis in onze buurt en Thomas moest daar naartoe. Hij is een rasechte kermisklant! 
In het weekend daarna spraken we af met zijn jongste zusje en haar pleegouders. Wat is het toch altijd bijzonder om die kinderen samen te zien. ZÃŗveel overeenkomsten! Heel mooi en ontzettend waardevol, dit contact 😍.
Deze zomer wordt Thomas alweer twaalf. Zijn allergrootste cadeauwens? Een eigen skelter! Op Marktplaats vonden dit prachtexemplaar, die we alvast kochten zodat hij er nog de hele vakantie van kan genieten. Hij is er superblij mee 😊.
Twaalf jaar worden betekent voor Thomas ook... het einde van de basisschool. Volgend schooljaar start hij op het speciaal voortgezet onderwijs. Gelukkig zit dat in hetzelfde gebouw als waar hij nu zit en valt het onder dezelfde school. Toch is het een belangrijke overgang waar de school veel aandacht aan besteed. Op de laatste schooldag mocht Thomas na schooltijd blijven, samen met een klasgenootje die ook naar de middelbare gaat. Eerst gingen ze frietjes eten en daarna volgde een rondrit in een echte oldtimer, waarmee ze in stijl weer op school arriveerden terwijl wij intussen klaar stonden voor hun grote entree...

...op de rode loper! Samen met zijn juf paradeerde Thomas er vol trots overheen. Van tevoren vond hij het allemaal erg spannend en best een beetje moeilijk, want afscheid nemen is nu eenmaal iets dat hij heel lastig vindt. Gelukkig kon hij op de dag zelf met volle teugen genieten. Hierna volgde een ceremonie in de gymzaal met toespraakjes en muziek. EÊn groot feest!
Vera was natuurlijk ook met ons mee naar dit belangrijke moment, uiteraard met haar gsm "om foto's mee te maken" 😉😂😂.
Thomas was al twee dagen eerder vrij dan Vera. We gingen samen een ochtendje op pad: met de trein naar Utrecht, waar we Hoog Catharijne onveilig maakten. Thomas kreeg in de Legoshop een VIP pasje en was helemaal in zijn nopjes. 
Uiteraard namen we ook wat leuke dingetjes voor Vera mee: Good Karma douchegel van Lush en een thermosbeker van Starbucks (waar ze heel erg gek op is). Ook zij was super blij 💝!
Dit was trouwens de opbrengst uit haar schooltas aan het einde van dit schooljaar. Viel me best mee, er zaten niet eens half rotte fruitpartjes ofzo in. Wel twee mondkapjes die ik al lange tijd kwijt was een een pyjamashirt đŸ˜ĩ😆(??). 
De ouders van Thomas kwamen bij ons thuis eten in de laatste schoolweek, en met de vader van Vera plus zijn vriendin en stiefdochter gingen we uiteten. Pannenkoeken op het terras! Ook deze bezoekjes waren voor iedereen erg geslaagd en gezellig. Heel fijn 😊.
In het weekend mocht Thomas mijn nagels lakken. Met zorg koos hij alle kleuren uit en hij was super trots op het eindresultaat. Omdat de nagellakremover op bleek te zijn konden mijn collega's en patiÃĢnten het resultaat op maandagochtend ook nog bewonderen 🙈...
De eerste weken van de zomervakantie moeten wij afwisselend van elkaar nog werken. De kinderen gingen met mijn man naar de bioscoop toe. Wat waren ze daar al een poos niet geweest zeg! De film viel erg in de smaak trouwens (en ik vond het helemaal geen ramp om niet mee te kunnen, haha 😉).
Op ÊÊn van de dagen met mooi weer deze maand gingen we lekker barbecueÃĢn met zijn viertjes. We maakten dit als toetje: s'mores uit de pan. Super zoet, super machtig maar oh zo lekker 😋!
Ook met Vera ging ik een keertje winkelen deze maand, op koopavond. In dit steegje dacht ik even snel een mooie foto van haar te maken. Perfect plaatje toch (mits je de tekst links op de muur even vergeet 😂😂😂)?!
Met mijnvoornemens gaat het trouwens nog steeds erg goed: ik koop dit jaar alleen tweedehands kleding. Dit is ÊÊn van mijn nieuwste tweedehands vondsten: een gestreept jurkje met vlinder. Blij mee!
En nog een nieuwe aanwinst: mijn nieuwe tattoo! Daar ben ik nÃŗg veeeeel blijer mee 💖!! Hij staat symbool voor mijn liefde voor het schrijven. Schrijven is zo belangrijk voor mij geworden de afgelopen jaren, ik kan er ontzettend veel in kwijt en geniet er gewoon ontzettend van om op deze manier creatief bezig te zijn. Dat merk ik ook tijdens het schrijven van het boek waarmee ik bezig ben. Hoe meer ik schrijf, hoe leuke ik het vind 💕!
Omdat de kinderen allebei een topper voor op hun matras nodig hadden, ging ik samen met hen naar Ikea toe. Uiteraard vulden we onze kar nog met een hele hoop andere dingen...
Zoals deze LED verlichting voor Vera's kamer. De strip plak je vrij eenvoudig op de muur en hij kan ook nog eens van kleur veranderen đŸ˜ģ. Ze vindt hem geweldig.
En met deze hilarische SnapChat foto sluit ik af. Een vriendin liet me even zien hoe dit werkte. Het gaat me de pet nog te boven moet ik zeggen, maar ik vind dat ik me deze zomer in wat andere sociale media moet gaan verdiepen dan alleen Facebook, zodat ik goed begrijp waar de kinderen mee in aanraking komen en hoe alles werkt voordat zij hier zelf op gaan (is nu nog niet aan de orde hoor, maar ik heb wel flink wat tijd nodig om alles goed te gaan snappen vrees ik 😅). 

Aankomende maand staan er weer een heleboel mooie dingen op de planning, waar ik erg naar uitkijk.

Fijne zomervakantie allemaal 💋💋!!

 

Reacties

  1. Ik wil heer Bubuza keer op keer bedanken voor zijn hulp met zijn betovering om de Powerball-jackpot van $ 169 miljoen ($ 168.500.000) te winnen. Mijn naam is William Kruger, ik kwam verschillende getuigenissen tegen van mensen die heer Bubuza bedankten voor het helpen winnen van een loterij, dus nam ik contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396. Ik vertelde hem hoe lang ik al speel en probeer een loterij te winnen zonder geluk reageerde heer Bubuza en beloofde me te helpen met zijn spreuk om ook een loterij te winnen. Nadat hij de spreuk had uitgesproken, gaf hij me een lotnummer en vertelde me hoe en waar ik de loterij moest spelen. Ik deed wat hij opdroeg en zie, ik werd een jackpotwinnaar van $ 169 miljoen dollar ($ 168.500.000). Ik kan maar niet stoppen Lord Bubuza te bedanken, zoek je een lening? Bent u failliet en heeft u financiÃĢle hulp nodig? Je kunt ook een loterijwinnaar zijn. Neem contact op met lord Bubuza voor hulp bij het winnen van een loterij via WhatsApp: +1 505 569 0396 of e-mail: lordbubuzamiraclework @ hotmail . com

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben Keith Burge; Ik speel graag loterijen als de jackpot hoog is, maar winnen wordt een enorm probleem, maar ik wil heer Bubuza bedanken voor het geven van de 5 lotnummers nadat hij een spreuk voor mij had uitgesproken in zijn tempel, de nummers kwamen overeen met de vijf witte ballen in de 4 december trekking om een prijs van $ 1 miljoen te winnen en ik won. Ik las online over zijn geweldige spreukenwerk en ik probeerde het en vandaag is mijn leven ten goede veranderd. Deze man is een god op aarde. Speel je loterij en verlies je altijd? Lord Bubuza is alles wat je nu nodig hebt, Hij deed het voor mij. Bezoek zijn website::: Lordbubuzamiraclework.com of WhatsApp: +1 951 442 2214

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Best gelezen berichten