Week in Beeld #54: pret in het allerleukste pretpark, een nieuwe speeltuin voor de diertjes en een heleboel verwennerij!


Deze Week in Beeld begin ik meteen met het hoogtepunt van afgelopen week! Vorig weekend verrasten we Vera en Thomas door te vertellen dat we naar...de Efteling zouden gaan!! Ze waren sรบper blij, want wat zijn ze dol op dit magisch mooie pretpark. Het werd een hele fijne dag, maar daarover zo direct meer.Eerst terug naar het nieuwste project van manlief (want ja, hij heeft nogal veel creatieve ideeรซn, maar deze is echt heel erg leuk!): een buitenspeeltuin voor de huisdiertjes van Vera en Thomas. Kijk eens hoe tof het is geworden; er zijn tunnels, schuilplaatsen en klimplekjes waar de cavia's van Vera en de slakken van Thomas zich eindeloos mee kunnen vermaken! De kids waren er ontzettend trots op!

Zie eens wat een prachtige tekening ik deze week van Vera kreeg?! Ze probeert de laatste tijd allerlei emoji's na te tekenen. Volgens mij is dit deze: ๐Ÿ˜˜! Leuk hรจ?!

Terug naar onze super leuke dag in de Efteling! Wat hebben we genoten. Het was prachtig weer en niet extreem druk, dus we hoefden nergens heel erg lang te wachten. We gingen zelfs twee keer in de nieuwste attractie Symbolica, wat is dat toch een prachtig schouwspel zeg. Vooral Thomas vindt dit helemaal het einde! Speciaal voor mij bezochten we het Sprookjesbos. Dat vonden Vera en Thomas ook best leuk, maar toch merkte ik dat ze hier al een klein beetje te groot voor beginnen te worden ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ. Geef Vera maar een extra ritje in een achtbaan, gelukkiger kun je haar niet maken!! We sloten de dag samen af in de Pirana, waar we flink nat werden ๐Ÿ’ฆ๐Ÿ˜‚. Lekker verkoelend hoor!

Op donderdag kwam er een lieve vriendin ons huis bewonderen. Wat werden we verwend door haar! Ze bracht zowel cadeautjes voor ons nieuwe huis als voor de verjaardagen van de kids mee (waar zij dit jaar helaas niet bij kon zijn, vandaar)๐Ÿ˜. Thomas was helemaal in zijn nopjes met zijn Dylan Haegens schoolbeker (een vlogger van wie hij groot fan is) en Vera was heel erg blij met haar nieuwe koptelefoon. Ook had de moeder van onze vriendin sleutelhangers voor ons alle drie gehaakt, zรณ schattig! We lunchten uitgebreid in de tuin en daarna kwam de nagellak op tafel. Thomas is hier dol op, en wat een prachtig resultaat, vind je ook niet?!Ook ikzelf deelde uit: bij bol.com had ik een leuke aanbieding gezien. De vakantieboeken waren daar 2+1 gratis. Leesvoer plus een hele hoop vermaak voor ons allemaal dus!! 


Op vrijdag was het weer heel warm hier, en de kids waren wat hangerig en zeurderig. Zelf een activiteit bedenken bleek ingewikkelder dan de stelling van Pythagoras. Ze verveeeeeeelden zich zoooooo….!! Pffff… Gelukkig had รญk wel een briljante ingeving, en samen toverden we het ligbad om tot een zwemparadijs voor Barbie's en Duplopoppetjes. Inclusief een glijbaan op duizelingwekkende hoogte ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜! 
En zo gleden we alsnog vrolijk het weekend in. Fijne dagen allemaal ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹!!Reacties

Populaire berichten