Week in Beeld #53: een dagje rust, héél veel hitte en een klein beetje verkoeling...


Hallo, hallo, daar ben ik weer! Zijn jullie deze super hete week een beetje doorgekomen? Ik was blij dat ik twee dagen op een werkplek met airco mocht vertoeven, want ik ben helemaal niet zo'n zonaanbidster... Gelukkig vonden we ook op andere manieren wat verkoeling deze week. Lees je weer gezellig mee 💖?


De week begon voor ons heel rustig, want van zondag op maandag gingen Vera en Thomas een nachtje bij mijn ouders logeren. Dat kwam mooi uit, want op maandagochtend kwam er iemand van ons plaatselijke wijkteam kennismaken omdat we voor Thomas specialistische begeleiding in moeten gaan zetten op zijn nieuwe school. Dit houdt in dat hij een aantal uren per week extra hulp krijgt in de klas van een zorgverlener die naast de leerkracht en onderwijsassistente werkt. Het werd een prettig gesprek met het wijkteam, ik had, in tegenstelling tot de laatste keer dat we een PGB aanvroegen bij onze vorige gemeente, totaal niet het gevoel dat we onszelf hoefden te verdedigen. Fijn! Later deze week kregen we al bericht terug: de gemeente heeft de aangevraagde uren toegekend! Zo snel, dat had ik nooit verwacht 🎉!! Super.
Deze foto is trouwens gemaakt tijdens een wandeling die we samen maakten met de hond. Die houdt niet zo van foto's zoals je ziet 😂.

De dagen daarna zat ik dus heerlijk in mijn ge-airco-de kamer te werken. Manlief en de kids vermaakten zich door waterballonnen gevechten te doen en in ijswater vastgevroren mini speelgoedjes eruit te hakken. Vera en Thomas genoten!

Op woensdag was het dan zo ver: omdat deze rubriek één jaar bestaat verlootte ik een verrassingspakketje! De winnaar werd Alice, zij schreef op mijn Facebookpagina:

"Gefeliciteerd, wat vliegt de tijd hè! Ik hoop dat er nog vele jaren mogen volgen. Hier een pleegdochter van bijna 6 die net is begonnen met haar EMDR traject en dit is met name voor haarzelf een zeer zware tijd. Wij proberen haar zo goed mogelijk op te vangen en te ondersteunen, knutselen is iets wat ze heel graag doet en waar ze haar volle hoofd weer wat mee in het gareel krijgt. Dit pakket zou een enorme positieve verrassing zijn!"

Zó leuk, dit pakketje komt super goed terecht dus!

Op woensdagavond hadden we zó ontzettend geen zin om te koken dat we spontaan besloten een pannenkoek te gaan eten in een nabijgelegen restaurantje. Thomas eet inmiddels geen kinderexemplaren meer, maar verorberde dit heerlijke exemplaar 😋. Vera koos een pannenkoek met Nutella, mmm!
Donderdag was het heel erg warm. Gelukkig had ik met een vriendin afgesproken om samen met de kids lekker te gaan zwemmen. Wat hebben we een fijne dag gehad! Kijk Thomas hier eens heerlijk wegdobberen op zijn groene krokodil 😍! Het was op en top genieten 😎.
Vrijdag was het nog heter, de temperatuur in huis liep zelfs op tot 28,5 graden! Ik poetste eerst zowat heel het huis (ja, gekkenwerk natuurlijk, maar ik had ineens de geest en tsja, dan moet het gebeuren 😂). Verder hielden we een beetje een hangdagje. Met een ijskoud koelelement in haar nek zit Vera hier fijn te tekenen 😍.
Zaterdag ging ik gezellig uit eten ter ere van een jarige vriendin. Samen met twee andere vriendinnen gaf ik haar deze vrolijke tas, gevuld met allerlei zomerse items zoals een limotap, glaasjes met een rietje, een solar lamp en natuurlijk waterpistolen 💦💕!!

Tot slot, zo aan het einde van dit blogje, wil ik even zeggen dat ik super blij ben met alle leuke reacties die ik deze week kreeg op de stukjes die ik schrijf! Zó ontzettend fijn en leuk om te lezen. Fijne week weer allemaal 💋💋!!

Reacties

Populaire berichten