Huishoudelijke mededeling: verandering op komst!

Zoals je al kunt lezen in de titel, is er verandering op komst op mijn website!

De laatste periode merk ik namelijk dat ik niet elke week tijd meer heb om te bloggen. Dat heeft een hele goede reden: ik ben namelijk volop bezig met een heel nieuw project, via mijn werk. 

Ken je de quote "Mensen zijn als boeken, de buitenkant is meestal anders dan het verhaal vanbinnen?" Daar draait het in dit project eigenlijk allemaal om. Samen met een ex-patiënt ben ik aan het schrijven gegaan. Over zijn leven, mijn leven, onze ervaringen binnen de hulpverlening en nog veel meer. Uiteindelijk hopen we als eindresultaat hiervan een boek te kunnen maken. Een grote droom van ons allebei! We gaan zien of dat haalbaar is... Maar sowieso is het nu al heel bijzonder, mooi én intensief om dit samen te doen 🙏. Dit project gaat naar verwachting nog een lange tijd duren en dus heb ik besloten enkele aanpassingen te gaan doorvoeren. Want een gezin hebben, 32 uur werken én een heleboel schrijfwerk is een beetje teveel van het goede.

Je snapt het dus al: dromen najagen, daar moet ik tijd voor gaan maken. En dat heeft een paar kleine consequenties voor het schrijfwerk wat ik nu al doe.

Wat gaat er veranderen?

'Week in Beeld' en 'Verhalen van Vroeger Vrijdag' gaan stoppen.

Wat blijft er hetzelfde?

Mijn website blijft gewoon in de lucht, alle verhalen die daarop staan kunnen je terugvinden in het Blogarchief (klik op de drie streepjes linksboven op de pagina en scroll iets naar beneden).

Ik blijf bloggen voor de Club van Relaxte Moeders. Ongeveer eens per 6-8 weken verschijnt daar een nieuwe blog van mij. Deze blogs plaats ik uiteraard ook op mijn eigen website.

Ik blijf bloggen voor V&VN, waar je teksten kunt lezen over mijn werk als verpleegkundig specialist GGZ. Ook hier verschijnt ongeveer eens per 6-8 weken een blog van mijn hand.

Op mijn Facebookpagina blijf ik regelmatig foto's, plaatjes en inspirerende quotes/ artikelen over pleegzorg delen. Ook deel ik hier altijd de blogs die ik schrijf over pleegzorg.

En dan tenslotte...

Wat is er nieuw?

Er komt een nieuwe rubriek op mijn website! Ik vind het namelijk te leuk om in een soort dagboekvorm over ons (pleeg)gezin te kunnen vertellen, en blijf dat dus ook gewoon doen. Maar dan in een ander en minder frequent jasje, namelijk met: Pleegmama's Maandoverzicht!! Op de eerste zondag van iedere maand zal ik op mijn site een maandoverzicht van de voorafgaande maand plaatsen. De eerste editie (over juni) is dus te lezen op zondag 4 juli. Dus stay tuned, en onwijs bedankt voor alle jullie lieve likes, berichtjes en deelacties de afgelopen jaren 💖💖💖.

Liefs,

Pleegmama Kloek 💋💋

(En oh ja, die foto, dat ben ik dus. Het zal er al vroeg in, en wellicht komt dat er in de toekomst ook ooit in boekvorm uit 😉)





Reacties

  1. We wonnen meer dan £ 184 miljoen in de EuroMillions-trekking op dinsdag 10 mei met een geluksdipticket via de app van de Nationale Loterij. Ik kan het niet tegenhouden, allemaal dankzij Lord Bubuza, de spreukgebruiker die ons de lotnummers heeft gegeven die onze droom vandaag hebben laten uitkomen. Lord Bubuza is spiritueel begaafd, hij is een SEER en hij gaf ons de lotnummers nadat hij een spreuk voor ons had uitgesproken. Ik geloofde eerst niet toen ik getuigenissen over hem las, maar nadat ik hem een keer had geprobeerd en hij een loterijspreuk voor ons uitsprak en ons de lotnummers gaf en we wonnen, kan ik hem stoutmoedig aan iedereen aanbevelen. Doe mee, waardeer hem. Zijn website: Lordbubuzamiraclework.com of e-mail: Lordbubuzamiraclework@hotmail.com of WhatsApp: +1 951 442 2214

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Best gelezen berichten